Välkommen till nya Majstre

Det var magin som vilar över Gotlands södra udde som fick oss att fatta beslutet att köpa Majstregården. Att ett välkänt ställe med hänförande havsutsikt skulle slå igen om ingen tog sig an det, var helt enkelt otänkbart.

I september 2020 satte projektet igång och sedan dess har vi lagt vår själ i att restaurera och förädla denna arkitektoniska pärla från grunden. När du besöker oss idag kommer du till en nyinredd restaurang där gränsen mellan ute och inne suddats ut. Där det finns gott om plats att äta lunch och middag eller bara ta en fika under Hoburgens blå himmel.

Du kommer också att träffa ett engagerat team som brinner för att baka bröd, laga mat och mixa drinkar i baren. Och ta hand om dig, så klart. De kommer att ge allt för att du ska äta gott, må bra och få en oförglömlig stund på Gotlands sydspets.

Det är med stor ödmjukhet vi förvaltar denna skatt, och en helhjärtad passion för naturen, maten och människorna, som vi hälsar dig varmt välkommen till Majstre Restaurang Bar & Café – där solen går ner i havet.

Marie & Carl

om_oss

”Att få ta restaurangen med Gotlands bästa läge in 2020-talet har varit ett drömprojekt, för oss.”

Det är lätt att hitta till Majstre

Styr kosan mot Burgsvik och fortsätt därefter söderut på Hoburgsvägen tills den tar slut – antingen via "Vacker kustväg" (skyltat) eller förbi Sundres fina kyrka. När du har nått parkeringen vid den karaktäristiska Hoburgsklippan är du framme. 

Välkommen in på en bit mat, något att dricka eller en fika!

Öppettider restaurang

  1. måndag
  2. tisdag - söndag

Varmköket är stängt 16.00–17.30

Restaurangen har öppet 
11 juni – 1 september

Kvällsöppet t.o.m. 16 augusti

20 och 27 augusti är restaurangen abonnerad hela dagen för bröllop

Öppettider café

  1. mån - sön

Caféet har öppet 
25 maj – 10 september