Välkommen till nya Majstre

Det var magin som vilar över Gotlands södra udde som fick oss att fatta beslutet att köpa Majstregården. Att ett välkänt ställe med hänförande havsutsikt skulle slå igen om ingen tog sig an det, var helt enkelt otänkbart.

I september 2020 satte projektet igång och sedan dess har vi lagt vår själ i att restaurera och förädla denna arkitektoniska pärla från grunden. När du besöker oss i sommar kommer du till en nyinredd restaurang där gränsen mellan ute och inne suddats ut. Där det finns gott om plats att äta lunch och middag eller bara ta en fika under Hoburgens blå himmel. Skulle det mot alla odds regna, har vi ställt stolar och bord i den ombyggda kiosken som numera är ett café.

Du kommer också att träffa ett engagerat team som brinner för att baka bröd, laga mat och mixa drinkar i baren. Och ta hand om dig. De kommer att ge allt för att du ska äta gott, må bra och få en oförglömlig stund på Gotlands sydspets.

Det är med stor ödmjukhet vi förvaltar denna skatt, och en helhjärtad passion för naturen, maten och människorna, som vi hälsar dig varmt välkommen till Majstre Restaurang Bar & Café – där solen går ner i havet.

Marie & Carl

om_oss

”Att få ta restaurangen med Gotlands bästa läge in 2020-talet har varit ett drömprojekt, för oss.”

Hitta hit

Längst ner på Gotlands södra udde ligger Majstre Restaurang Bar & Café. Det är lätt att hitta hit. När du har passerat Burgsvik fortsätter du söderut på Hoburgsvägen tills den tar slut. Antingen via "Vacker kustväg" (skyltat) eller förbi Sundre kyrka. När du har nått parkeringen intill den karaktäristiska Hoburgsklippan är du framme. 

Välkommen in på mat, något att dricka eller en fika!

Kontakt

Öppettider restaurang

  1. mån - sön Stängt

Öppettider café

  1. mån - sön Stängt