Här finns något för alla

I köket på Majstre fokuserar vi på modernt mathantverk och hämtar inspiration från det gotländska skafferiet. Menyn bygger i första hand på närodlade råvaror, med förkärlek till maträtter från havet och grillen. Prima råvaror och smaker som gifter sig är utgångspunkt för alla de kulinariska upplevelser vi har som mål att ge dig när du är på Majstre.
 

Påsk på Majstre 

I påsk öppnar vi restaurangen för alla som vill fira högtiden vid havet på Gotlands sydspets. På skärtorsdag, långfredag, påskafton, påskdagen och annandag påsk serverar vi lunch 11.30–16.00. På långfredag och påskafton serverar vi även middag 18.00–21.00. Menyerna hittar du nedan.
 

Skärmavbild 2023-01-30 kl. 21.10.18

Ett team av rutinerade kockar är redan klara för sommaren. Nu söker vi dig som vill och kan axla rollen som köksmästare.

Vi ordnar prisvärd bostad och erbjuder lön efter erfarenhet och överenskommelse. Körkort är en förutsättning. Anställningen är säsongsbaserad med start 1 juni  till och avslut 1 september. Längden kan diskuteras.

Låter det intressant? Hör av dig till Carl och Marie via info@majstre.se


 

Det är lätt att hitta till Majstre

Styr kosan mot Burgsvik och fortsätt därefter söderut på Hoburgsvägen tills den tar slut – antingen via "Vacker kustväg" (skyltat) eller förbi Sundres fina kyrka. När du har nått parkeringen vid den karaktäristiska Hoburgsklippan är du framme. 

Välkommen in på en bit mat, något att dricka eller en fika!

Öppettider restaurang

  1. måndag - söndag Stängt

Öppettider i påsk
skärtorsdag – annandagen 11.30–16.00
långfredag – påskafton serverar vi även middag 18.00–21.00

Öppettider café

  1. mån - sön Stängt

Öppettider i påsk: 
skärtorsdag – annandagen 11.00–16.00