Något gott för alla

I köket på Majstre fokuserar vi på modernt mathantverk och hämtar inspiration från det gotländska skafferiet. Utgångspunkt är närodlat med förkärlek till rätter från havet och grillen. Prima råvaror och smaker som gifter sig är utgångspunkt för alla de kulinariska upplevelser vi har som mål att ge dig när du är på Majstre.
 

Påsk på Majstre

Med start på långfredagen och fram till annandagen har vi öppet för lunch mellan 12.00 och 16.00. För dig som vill njuta av solnedgången har vi även öppet för middag från 18.00 på påskafton och påskdagen. 

Boka bord genom att skicka ett mail till info@majstre.se. 

IMG_5587

Örtmarinerat lamm med rotsellericrème, variation på betor, tryfferade gotlandslinser, rödvinssky och ramslöksolja har blivit en signaturrätt här på Majstre. 

IMG_5743

Upplev mer på Storsundret

Öns fem sydligaste socknar bildar ett område som kallas för Storsudret. Med flest soltimmar i hela landet, storslagen natur och massor att se och göra, är Gotlands södra udde en destination för alla som är på jakt efter upplevelser utöver det vanliga.

IMG_9514

Vägbeskrivning

Utgå från Burgsvik och fortsätt rakt söderut i cirka 12 km, tills skylten ”Vacker kustväg till Hoburgen” dyker upp. Ta höger och följ vägen fram till havet där den svänger vänster och sedan fortsätter söderut. När du nått de höga klipporna är du framme vid Majstre Restaurang Bar & Café.  

Öppettider café

  1. måndag - söndag Stängt

Café Majstre öppnar för säsongen den 8 maj. 

Välkommen till Gotlands sydspets för en fikapaus!

Öppettider restaurang

  1. mån - sön Stängt

Restaurangen öppnar för säsongen den 6 juni.

 Detaljerade öppettider meddelas inom kort.