Julbord på Majstre

För årets julbord står ingen mindre än Martina Jakobsson. En utomordentligt skicklig kock som brinner för att laga julmat och vet vad gotlänningar tycker om. Dessutom är hon dotter till Majstregårdens medgrundare, Tore Jakobsson.

Till sin hjälp har Martina öns förmodligen duktigaste konditor och bagare: Sara Holgersson. Hon driver det omtalade Bakverket i Eke och har försett Majstre Café med utsökta tårtor, bullar, kakor och bröd under sommaren.

MARTINA

"Det är fantastiskt roligt att få väcka liv i Majstres julbordstradition. Mamma Eva har också varit med och drivit restaurangen i många år, så jag är uppväxt här kan man säga. Jag har många fina minnen från Majstre och julborden var något alldeles extra."
 

SARA.jpeg

"Det är kul att hitta nya samarbeten här på Storsudret och för mig som gillar att göra sötsaker är julen speciell. På Majstres gottebord kommer det att finnas allt från vit chokladpannacotta med glöggkokta lingon till chokladtryfflar med smak av apelsin."

Hitta hit

Längst ner på Gotlands södra udde ligger Majstre Restaurang Bar & Café. Det är lätt att hitta hit. När du har passerat Burgsvik fortsätter du söderut på Hoburgsvägen tills den tar slut. Antingen via "Vacker kustväg" (skyltat) eller förbi Sundre kyrka. När du har nått parkeringen intill den karaktäristiska Hoburgsklippan är du framme. 

Välkommen in på mat, något att dricka eller en fika!

Kontakt

Öppettider restaurang

  1. mån - sön Stängt

Öppettider café

  1. mån - sön Stängt