I år bjuder vi in till grillkväll varje kväll!

I köket på Majstre fokuserar vi på modernt mathantverk och hämtar inspiration från det gotländska skafferiet. Utgångspunkt är närodlat med förkärlek till allt som är säsong och Gotländskt. Prima råvaror och smaker som gifter sig är utgångspunkt för alla de kulinariska upplevelser vi har som mål att ge dig när du är på Majstre.

Restaurangen öppnar i början av juni


Just nu pågår planeringen inför sommaren och så snart vi har spikat alla datum med kökspersonalen kommer vi att presentera sommarens menyer.

Om du redan nu vill boka bord i sommar är det bara att skicka ett mail till info@majstre.se så svarar vi med bekräftelse inom kort.

IMG_5587

Örtmarinerat lamm med rotsellericrème, variation på betor, tryfferade gotlandslinser, rödvinssky och ramslöksolja har blivit en signaturrätt här på Majstre. 

IMG_5743

Upplev mer på Storsundret

Öns fem sydligaste socknar bildar ett område som kallas för Storsudret. Med flest soltimmar i hela landet, storslagen natur och massor att se och göra, är Gotlands södra udde en destination för alla som är på jakt efter upplevelser utöver det vanliga.

IMG_9514

Vägbeskrivning

Utgå från Burgsvik och fortsätt rakt söderut i cirka 12 km, tills skylten ”Vacker kustväg till Hoburgen” dyker upp. Ta höger och följ vägen fram till havet där den svänger vänster och sedan fortsätter söderut. När du nått de höga klipporna är du framme vid Majstre Restaurang Bar & Café.  

Öppettider café

  1. måndag Stängt
  2. tisdag - söndag

Café Majstre öppnar för säsongen den 8 maj. 

Välkommen till Gotlands sydspets för en fikapaus!

Öppettider restaurang

  1. mån - sön Stängt

Restaurangen öppnar preliminärt 6 juni

Detaljerade öppettider meddelas inom kort