Här finns något för alla

I köket på Majstre fokuserar vi på modernt mathantverk och hämtar inspiration från det gotländska skafferiet. Menyn bygger i första hand på närodlade råvaror, med förkärlek till maträtter från havet och grillen. Prima råvaror och smaker som gifter sig är utgångspunkt för alla de kulinariska upplevelser vi har som mål att ge dig när du är på Majstre.
 

Grillbuffé 

Sommartid är det barbecue här på Majstre. Varje onsdagkväll laddar vi grillarna med kött, skaldjur och grönsaker som vi serverar med läckra såser och fräscha sallader. Buffén är uppskattad av många, så skynda dig att boka ett bord i kvällssolen!  
 

Skärmavbild 2023-01-30 kl. 21.10.18

Ett team av rutinerade kockar är redan klara för sommaren. Nu söker vi dig som vill och kan axla rollen som köksmästare.

Vi ordnar prisvärd bostad och erbjuder lön efter erfarenhet och överenskommelse. Körkort är en förutsättning. Anställningen är säsongsbaserad med start 1 juni  till och avslut 1 september. Längden kan diskuteras.

Låter det intressant? Hör av dig till Carl och Marie via info@majstre.se


 

Det är lätt att hitta till Majstre

Styr kosan mot Burgsvik och fortsätt därefter söderut på Hoburgsvägen tills den tar slut – antingen via "Vacker kustväg" (skyltat) eller förbi Sundres fina kyrka. När du har nått parkeringen vid den karaktäristiska Hoburgsklippan är du framme. 

Välkommen in på en bit mat, något att dricka eller en fika!

Öppettider restaurang

  1. måndag - söndag Stängt

Stängt för säsongen

Öppnar åter påskhelgen 2023

Öppettider café

  1. mån - sön Stängt

Stängt för säsongen

Öppnar åter i maj 2023