Årets julbord på Majstre

I köket på Majstre fokuserar vi på modernt mathantverk och hämtar inspiration från det gotländska skafferiet. En filosofi som gäller även när vi tillagar julmat. Prima råvaror och smaker som gifter sig är utgångspunkt för alla de kulinariska upplevelser vi har som mål att ge dig när du äter på Majstre.

På årets julbord hittar du bland annat läckert smaksatta sillar, traktens ägg toppade med ramslöksmajonnäs och forellrom, frestande kamben från gotländsk gris och Jansons frestelse special. Efter de kalla och varma rätterna väntar vår krämiga saffranspannkaka och läckra chokladtryfflar med smak av apelsin.

Boka bord i god tid!

Skärmavbild 2024-10-14 kl. 16.53.55

Ett generöst gottebord med hemgjord chokladtryffel och mintkyssar är ett måste efter varma och kalla rätter på julbuffén. 

IMG_5743

Upplev mer på Storsundret

Öns fem sydligaste socknar bildar ett område som kallas för Storsudret. Med flest soltimmar i hela landet, storslagen natur och massor att se och göra, är Gotlands södra udde en destination för alla som är på jakt efter upplevelser utöver det vanliga.

IMG_9514

Vägbeskrivning

Utgå från Burgsvik och fortsätt rakt söderut i cirka 12 km, tills skylten ”Vacker kustväg till Hoburgen” dyker upp. Ta höger och följ vägen fram till havet där den svänger vänster och sedan fortsätter söderut. När du nått de höga klipporna är du framme vid Majstre Restaurang Bar & Café.  

Öppettider café

  1. måndag - söndag Stängt

Caféet är stängt för säsongen. 
Varmt välkommen tillbaka till våren!

Öppettider restaurang

  1. mån - sön Stängt

2:a och 3:e advent serverar vi julbord fredag, lördag och söndag. Mer information hittar du under fliken JULBORD.