Här finns något för alla

I köket på Majstre utgår vi från klassiska rätter med inslag av moderna råvaror och nya, innovativa sätt att tillreda maten. Inspirerade av New Yorks multikulturella matscen är målet att erbjuda något för alla smaker.

Menyn varierar beroende på säsong och leverantörerna är handplockade för att se till att så många ingredienser som möjligt är närproducerade och ekologiska. 

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 13.24.09

Sommarens köksmästare på Majstre, Niclas Wallberg, skapade en à la carte-meny det talades om ända uppe i Visby. Och höstens mästerliga gästkock, Martina Jakobsson, lagade ett julbord som fick stående ovationer av närboende såväl som långväga gäster.

Det är lätt att hitta hit

Styr kosan mot Burgsvik och fortsätt därefter söderut på Hoburgsvägen tills den tar slut – antingen via "Vacker kustväg" (skyltat) eller förbi Sundres fina kyrka. När du har nått parkeringen vid den karaktäristiska Hoburgsklippan är du framme. 

Välkommen in på en bit mat, något att dricka eller en fika!

Kontakt

Öppettider restaurang

  1. mån - sön Stängt

Just nu har vi stängt men öppnar till påsk. Titta in senare för öppettider!  

Öppettider café

  1. mån - sön Stängt