Vår matfilosofi

I köket på Majstre fokuserar vi på modernt mathantverk och hämtar inspiration från det gotländska skafferiet. Vi väljer helst närodlat med förkärlek till allt som är i säsong och gotländskt. Prima råvaror och smaker som gifter sig är utgångspunkten för alla de kulinariska upplevelser vi har som mål att ge dig när du äter på Majstre.

Vår panerade rödspättafilé med sin krispiga yta, serverad med remoulad och naggande goda småpotatisar från Stora Tollby gård, har haft en given plats på menyn ända sedan starten 1969. Den kan framstå som ”enkel” men lever vidare för alla som vill återuppleva gamla sommarminnen här på Majstre
 

IMG_5587

Gotländskt lamm serveras med en symfoni av smaker som gifter sig perfekt med köttet. Rotselleripuré, variation på betor, tryfferade gotlandslinser, rödvinssky och ramslöksolja.

IMG_5743

Upplev mer på Storsundret

Öns fem sydligaste socknar bildar ett område som kallas för Storsudret. Med flest soltimmar i hela landet, storslagen natur och massor att se och göra, är Gotlands södra udde en destination för alla som är på jakt efter upplevelser utöver det vanliga.

IMG_9514

Vägbeskrivning

Utgå från Burgsvik och fortsätt rakt söderut i cirka 12 km, tills skylten ”Vacker kustväg till Hoburgen” dyker upp. Ta höger och följ vägen fram till havet där den svänger vänster och sedan fortsätter söderut. När du nått de höga klipporna är du framme vid Majstre Restaurang Bar & Café.  

Öppettider café

  1. måndag - söndag Stängt

Stort tack till dig som fikade hos oss i sommar. 

Hoppas att vi ses igen nästa vår!

Öppettider restaurang

  1. mån - sön Stängt

Vi har stäng för säsongen. 

Ett varmt tack till dig som gästade oss i sommar!