Här finns något för alla

I köket på Majstre fokuserar vi på svenskt mathantverk och hämtar inspiration från det gotländska skafferiet. Menyn bygger i första hand på närodlade råvaror för årstiden, med förkärlek till maträtter från havet och grillen. Prima råvaror och smaker som gifter sig är utgångspunkt för alla de kulinariska upplevelser vi har som mål att ge dig när du är på Majstre.
 

Grillbuffé


På onsdagar har vi barbequeafton här på Majstre. Då laddar vi grillarna med kött, skaldjur och grönsaker som vi serverar med läckra såser och fräscha sallader. Buffén är uppskattad av många, så skynda dig att boka ett bord i kvällssolen!  
 

Screenshot_20210829-232322_Facebook

Sebastian Ivanov, Majstres köksmästare sommaren 2022. “Jag vill använda råvaror från ön så mycket möjligt och laga mat som många gillar.”

Det är lätt att hitta till Majstre

Styr kosan mot Burgsvik och fortsätt därefter söderut på Hoburgsvägen tills den tar slut – antingen via "Vacker kustväg" (skyltat) eller förbi Sundres fina kyrka. När du har nått parkeringen vid den karaktäristiska Hoburgsklippan är du framme. 

Välkommen in på en bit mat, något att dricka eller en fika!

Öppettider restaurang

  1. måndag
  2. tisdag - söndag

Varmköket är stängt 16.00–17.30

Restaurangen har öppet 
11 juni – 1 september

Kvällsöppet t.o.m. 16 augusti

20 och 27 augusti är restaurangen abonnerad hela dagen för bröllop

Öppettider café

  1. mån - sön

Caféet har öppet 
25 maj – 10 september