Hembakat till kaffet

I vårt mysiga café kan du smaka på traditionell gotländsk saffranspannkaka serverad med vispad grädde och Majstres hemkokade salmbärssylt. Med kanderad mandelkross ger vi den en ny twist. Till övriga bakverk serverar vi brygg- och go-kaffe på malda bönor av Mollbergs blandning från Zoégas. 

Glass i stora lass

Utöver himmelskt goda pajer, bullar och kakor serverar vi öns mest omtalade mjukglass med flera sorters strössel. Och så Gute Glass förstås, gjord uteslutande på naturliga råvaror.

Skulle du vara lite hungrig kan vi även erbjuda smörgåsar under sommaren.

Varmt välkommen till Café Majstre!

Sagffranspannkaka 2
IMG_4468
IMG_5743

Upplev mer på Storsundret

Öns fem sydligaste socknar bildar ett område som kallas för Storsudret. Med flest soltimmar i hela landet, storslagen natur och massor att se och göra, är Gotlands södra udde en destination för alla som är på jakt efter upplevelser utöver det vanliga.

IMG_9514

Vägbeskrivning

Utgå från Burgsvik och fortsätt rakt söderut i cirka 12 km, tills skylten ”Vacker kustväg till Hoburgen” dyker upp. Ta höger och följ vägen fram till havet där den svänger vänster och sedan fortsätter söderut. När du nått de höga klipporna är du framme vid Majstre Restaurang Bar & Café.  

Öppettider café

  1. måndag - söndag

Välkommen till Gotlands sydspets för en fikapaus!

Öppettider restaurang

  1. mån
  2. tis - sön

PS. Köket stänger 30 minuter innan vi stänger restaurangen 

Varmt välkommen till Majstre på en bit mat med havsutsikt!